Ons team

Ontdek hieronder onze bestuursleden. Samen met onze sympathisanten vormen zij de kern van Vooruit Meerhout. Wil je ons ook steunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We heten je van harte welkom bij onze partij.
Fons Hannes

Fons Hannes

Fractieleider

Meerhout is me enorm dierbaar. Het is hier zo mooi, zo groen en zo aangenaam om te wonen en te vertoeven. Ik ben dan ook heel blij dat ik al achttien jaar mee het politieke landschap in ons dorp mag kleuren. Als geboren en getogen Meerhoutenaar is het betrekken van alle medebewoners voor mij van cruciaal belang. Iedereen die hier woont, maakt onze gemeente mee tot wat het nu is. En tot wat het wordt.

Cris Rutten

Cris Rutten

Gemeenteraadslid

Inmiddels ben ik op pensioen maar stilzitten is niet aan mij besteed. Mijn hele leven lang hou ik er van om me als vrijwilliger in te zetten voor verschillende verenigingen, waaronder sinds kort ook Natuurpunt. Ik ben al 13 jaar pleegmoeder van mijn kleinkind. Alle kinderen zijn mij dierbaar en zeker diegene met de minste kansen. Daarom kunnen pleegzorg en het Berrefonds steeds op mijn extra aandacht rekenen. Eén van mijn grote ambities is en blijft Meerhout promoten als toeristische bestemming. Het is hier zo mooi en ik vind dat iedereen ons dorp mag komen bewonderen.

Luc Lievens

Luc Lievens

Gemeenteraadslid

Als ik niet aan het genieten ben van een fijne wandeling in Meerhout of elders, sta ik het liefst op de barricades voor alle Meerhoutenaren. Ik hou van politiek, maar alles moet op een correcte manier verlopen. Ik bijt me dan ook met plezier vast in dossiers en waak er over dat iedereen zijn verplichtingen nakomt. Niet dat er ook niet mag gelachen worden, maar als politieker vind ik dat je in eerste instantie je verantwoordelijkheid moet nemen voor alle inwoners.

Jo Laenen

Jo Laenen

Gemeenteraadslid en lid Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst

Als lerares lager onderwijs ligt de toekomst van onze kinderen me zeer nauw aan het hart. Niet alleen in Meerhout maar overal eigenlijk. Ik probeer dan ook steeds mijn steentje bij te dragen als gemeenteraadslid en te zorgen dat er ook aan onze kleinsten en hun ouders wordt gedacht. Maar ook de toekomst van ons woonzorgcentrum houdt me bezig. Ik wil er mee voor zorgen dat niemand in Meerhout aan z’n lot wordt overgelaten. Dat iedereen de zorg krijg die hij of zij verdient. Zorgen dat WZC De Berk en Ter Kempen zich optimaal kunnen blijven inzetten voor onze ouderen is daarbij één van mijn prioriteiten.

Toon Hendrickx

Toon Hendrickx

Gemeenteraadslid

Als jurist ben ik dagelijks bezig met verschillende dossiers, maar ik maak met plezier tijd om ook ons dorp vooruit te helpen. Opkomen voor werknemers en mensen die minder kansen hebben, is al jaren mijn drijfveer. Zorgen dat iedereen z’n boterham kan verdienen en dat de koek gelijk verdeeld wordt, daar wil ik me voor inzetten. Er samen met mijn partij voor zorgen dat iedereen een dak boven z’n hoofd heeft en problematieken rond sociaal wonen worden aangepakt, is voor mij prioriteit nummer één.