Fons Hannes gaat voor burgemeester in 2024

Ondanks alles wat er gebeurd is in 2022 is Fons Hannes meer dan ooit klaar om opnieuw een gooi te doen naar het burgemeesterschap. Om in Meerhout elke inwoner een stem te geven en om met zijn partij te gaan voor een slim en eerlijk beleid. Daarvoor heeft hij jouw stem nodig.

Door het wegvallen van de stemplicht bij de gemeenteraads- en provincieverkiezingen, is het meer dan ooit belangrijk dat alle Meerhoutenaren hun stem uitbrengen op 13 oktober 2024. Alleen zo kan het bestuur de keuze van het volk vertegenwoordigen en kunnen we samen gaan voor Meer Meerhout.

Met gepaste trots stellen we onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 voor. Fons Hannes heeft meer dan ooit goesting om burgemeester te worden van ons prachtige dorp. In deze video geeft hij je een tipje van de sluier en vertelt hij wat zijn twee absolute prioriteiten zijn. Heb je vragen of zin om onze partij te versterken? Laat het ons weten via ikkies@meermeerhout.be of neem contact op via ons contactformulier.