Realisaties

Wanneer je hard werkt voor de gemeenschap kan je samen veel bereiken. Deze realisaties zijn daar een mooi voorbeeld van. Meer van dat!

Dagopvang Cado

Dankzij Cado kunnen onze senioren meer genieten van hun oude dag. Een prachtige combinatie van zorg en amusement.

Vernieuwde begraafplaats

De vormgeving als park geeft meer sereniteit. Een waardige laatste rustplaats, ook voor ongeboren kinderen, en een troostende plek voor bezoekers.

De eerste fietsstraat

De Kloosterstraat is met haar 100 % inzet op zwakke weggebruikers een van de eerste etappes in de belangrijke rit naar meer verkeersveiligheid.

Financieel gezond jeugdhuis

Het jeugdhuis heeft nu volop ruimte om meer leuke initiatieven en creatieve kansen te bieden aan onze jongeren.

Verbeterde infrastructuur

In en rond de Jagersweg werden riolering, straten en stoepen volledig vernieuwd. Een betere infrastructuur en meer groen. Goed voor meer woonplezier.

Heraanleg Engelse Hof

De Meerhoutse natuur is een van onze grootste troeven. De Engelse Hof komt nu prachtig tot zijn recht en doet nog meer deugd.

Veiliger oversteken aan basisschool De Boomgaard

Met een gloednieuw zebrapad badend in ledverlichting zorgen we dat jong en oud veiliger oversteekt aan basischool De Boomgaard.

Verbeterde inrit aan de Oudebaan

Kasseien maakten plaats voor klinkers waardoor de Oudebaan beter bereikbaar is.

Openbare ledverlichting in Gestel

In Gestel vonden we een duurzame oplossing voor de straatverlichting en plaatsten we energiezuinige ledverlichting. Meteen de start van ons ‘verleddingsprogramma’ voor heel Meerhout.

Extra zebrapad aan het schooltje van De Berg

Een extra zebrapad met ledverlichting zorgt dat het schooltje van De Berg vlotter en veiliger bereikbaar is voor iedereen.

Gerust wandelen langs de Mgr. Cruysberghslaan

Het gloednieuwe, brede voetpad aan de Mgr. Cruysberghslaan zorgt dat zwakke weggebruikers zich veilig verplaatsen dankzij het groen tussen het voetpad en de straat.

Meer genot van ‘t Gewad

De renovatie van het gebouw aan ’t Gewad en nieuwe picknickbanken zorgen voor meer ontspanningsmogelijkheden aan deze prachtige visvijver.

Een fietsstraat en verbeterde schoolomgeving aan Baleman

Door het herinrichten van de schoolomgeving aan Baleman in Zittaart en een nieuwe fietsstraat zetten we in op een betere mobiliteit en meer veiligheid.

Nieuw asfalt aan de Veedijk

Alle straten aan de Veedijk werden vernieuwd met een gloednieuwe en vlot bereidbare asfaltlaag.

Eerste oplaadpunt voor elektrische wagens in Meerhout

De toekomst is nu. Vanaf nu kunnen elektrische wagens opgeladen worden aan het allereerste oplaadpunt bij Parking Eikenboomlaan.

Minder ongevallen dankzij rondpunt Bolleke

Het plaatsen van het rondpunt Bolleke zorgde ervoor dat we het aantal ongevallen op deze bekende plek reduceerden tot nul.

Meer zorgmogelijkheden

Dankzij het gloednieuwe woonzorgcentrum scheppen we niet alleen meer zorgmogelijkheden, maar creëeren we ook ruimte voor een toekomstig binnengebied.

Meer deugd van de watermolen

Samen met Natuurpunt waardeerden we het hele domein rond de watermolen op. Het bezoekerscentrum en de wandelroute zijn nu mooie toeristische trekpleisters.

Roefelen maar kinderen

Dankzij De Roefel kunnen Meerhoutse kinderen de volwassen wereld op een speelse manier ontdekken. Een activiteit die jong en oud samenbrengt.

Welkom Sinterklaas

Dankzij ons vindt Sinterklaas jaarlijks z’n weg naar Meerhout. Dit willen we zo houden voor al onze kinderen.